Kjøpsbetingelser

Gjennom å handle hos oss, aksepterer og godkjenner du som kunde samtidig alle gjeldende betingelser.

 

Priser:

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkludert merverdiavgift på de produktene som inngår under mva-reglene. Dette står under de ulike produktene.

 

Frakt og levering:

Forventet leveringstid er avhengig av postgangen.
Fraktpris kalkuleres i kassen, basert på antall produkter du har i handlekurven, leveringssted, og om du er privatperson eller bedrift.

 

Betaling:

Vi bruker Klarna som leverandøren av kassen vår. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna når siden med kassen er lastet opp, for at Klarna skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

 

Angrerett og retur:

Ved kjøp av varer over internett har du angrerett i 14 dager etter mottatt vare.

Ved retur av bestilte varer er det kunden som betaler returporto, jfr Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven). Last ned angreskjema her.

Etter samme lov tapes retten til retur av varer dersom varen er brukt eller på annen måte forringet og ikke lenger i salgbar stand. Varer som returneres skal ikke sendes i oppkrav til oss.

Vår adresse er: Gamle Kongeveg 92A, 7604 Levanger

 

Feil eller manglende leveranser:

Dersom du mangler en vare eller har fått feil vare i forsendelsen din, må du ta kontakt med oss raskest mulig. Send oss e-post på niklas@lofotteina.no

Dersom du har mottatt en vare som er ødelagt, må du også kontakte oss så snart som mulig.

 

Personvern:

Lofotteina lagrer ingen andre opplysninger om kunden enn det vi trenger for å sende ut varer. Vi videreselger heller ikke slik informasjon. Ved betaling med kredittkort benyttes en sikker, ekstern løsning som gjør at vi selv aldri er i kontakt med kortnumre eller bankinformasjon, og dermed kan heller ingen hente ut slik informasjon hos oss.

 

Spørsmål?

Er det noe du ikke fikk svar på her, eller har du andre spørsmål vedrørende kjøpsbetingelsene? Ta kontakt! Send en e-post til niklas@lofotteina.no